pp-berichten -- PeddelPraat Berichten

Over pp-berichten

Deze Mailinglist wordt gebruikt voor het versturen van informatie naar de leden / begustigers van PeddelPraat.

Gebruik van pp-berichten

Deze lijst is bedoeld om informatie van het bestuur en / of redaktie te delen met de begunstigers van PeddelPraat. Daarom worden alleen begunstigers van PeddelPraat toegelaten tot deze lijst.
Voor informatie over deze lijst, of indien u zelf een bericht naar deze lijst wil sturen, neem dan contact op met de beheerders van deze lijst via e-mail
Hieronder kunt u uzelf aanmelden als lid van de lijst of uw persoonlijke instellingen wijzigen.

Aanmelden bij pp-berichten

Om u aan te melden bij pp-berichten vult u onderstaand formulier in. Om valse aanmeldingen tegen te gaan, krijgt u een e-mail toegezonden met het verzoek om de aanmelding te bevestigen. Na ontvangst van de bevestiging, zal de lijstmoderator uw aanmelding in beraad nemen. De beslissing van de moderator krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een verborgen lijst, wat betekent dat de ledenlijst alleen toegankelijk is voor de lijstbeheerder.

Uw e-mailadres:
Uw naam (optioneel):
Kies een wachtwoord:
  U kunt hier een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.
Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen.
Bevestig het wachtwoord:
Wilt u de berichten gebundeld ontvangen in een dagelijkse verzamelmail? Nee Ja
 

pp-berichten leden

Om u af te melden van pp-berichten, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres